Nieuws

Behaal voor 1-1-2017 je certificaat Monteur Steigerbouw of 1e Monteur Steigerbouw! Meld je nu aan

Zorg dat je klaar bent om ook na 1 januari 2017 Steigers te mogen bouwen met de persoonscertificering Monteur Steigerbouw of 1e Monteur Steigerbouw.

Tijdens de overgangstermijn, welke afloopt op 1 januari 2017, zijn alle certificaten Steigerbouwer A en B nog geldig.
De cursusinhoud is gebaseerd op de Richtlijn Steigers en volgt tijdens het theoriegedeelte de indeling van de Richtlijn Steigers op hoofdlijnen.

RESULTAAT
Medewerkers maken hun vakbekwaamheid aantoonbaar door het behalen van het landelijk erkende Persoonscertificaat Monteur Steigerbouw en/of 1e Monteur Steigerbouw.


VOOR WIE?
Alle uitvoerende medewerkers die steigerwerk aantoonbaar vakbekwaam moeten uitvoeren en daarvoor in het bezit dienen te zijn van een geldig certificaat Monteur Steigerbouw / 1e Monteur Steigerbouw, volgens de Richtlijn Steigers.

In hoofdstuk 7 van de Richtlijn Steigers ‘Opleiding steigerbouw’ is terug te vinden dat steigers uitsluitend gemonteerd worden door personen die in het bezit zijn van een MBO-diploma steigermontage of een branchecertificaat, verstrekt onder het regime van persoonscertificering, welke zijn/haar montageniveau aangeeft (bijv. Monteur steigerbouw).

De deelnemers ontvangen bij het voldoende afleggen van het theorie en praktijkexamen een Persoonscertificaat Monteur Steigerbouw en DNV pas.

Safety Train B.V. start in de maand oktober met verschillende opleidingen te weten:
Monteur Steigerbouw ( Nederlands Duits , Engels , Pools en Turks )       
1e Monteur Steigerbouw ( Nederlands Duits en Engels )

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Kik Verhoeven

Telnr: 0181 –21 36 36 of 06 –51 31 34 56
Email: k.verhoeven@chempartners.nl
Neckarweg  32 (Haven 5201)
3197 KX Botlek Rotterdam