Nieuws

Nieuwsbrief CHEMConsult nr. 3

CHEMConsult mei 2014:

“The way to zero accidents” 

Innoveren om continu en blijvend uw bedrijfsveiligheid te verbeteren, dat is waar wij voor staan. Ons nieuwste product helpt u, en uw organisatie, weer een stap verder naar een ongevalsvrije omgeving.

De Individuele Risico Voorspelbaarheid (IRV) is een test waar aan de hand van persoonlijke drijfveren, kernkwaliteiten en referentiekader voorspeld kan worden hoe groot de kans is dat iemand een risico neemt.

Om personen aan functies te koppelen kan dit een uitstekend instrument zijn. Het is een individuele test, maar als je een team deze test laat ondergaan, dan kun je eveneens  bepalen of het team ook de “ gewenste “ samenstelling heeft.  Met andere woorden is het team zodanig samengesteld dat individuen elkaar versterken (basis idee voor een team) of dat dit verbeterd kan worden.

Om ervoor te zorgen dat deze IRV, maar ook onze Safety Culture Scan, voor ieder bedrijf bereikbaar is, gaan wij beide scans binnen twee weken aanbieden als online service. Tegen geringe kosten kunt u uw organisatie in beeld brengen met aanbevelingen om een volgend hoger niveau van veiligheid voor u en uw mensen te bewerkstelligen.

Een veiliger wereld bouwen we samen, U en CHEMGroep.

Bent u geïnteresseerd, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Raymond Bekker of Wout Gerlag.